Skola

Hej!

Nu är jag i skolan, som vanligt. Har skapat en ny kategori för bilden så min lärare kan kolla på alla saker jag har gjort!
Hej då, på eftermiddagen ska jag till stan med Amanda så bye bye!!


SITTER OCH LYSSNAR PÅ MUSIK

Åh, vad vore livet utan musik egentligen? Just nu sitter jag och lyssnar på "Simple plan - When i'm gone" och sedan vidare till lite kent och larSSS winnerBÄCK som min syrra säger.. ♥ idag gjorde vi pepparkakor och så har jag julstädat mitt rum och tagit fram alla juuulesakerna. ♥ redan säger ni? inte alls tycker jag. vill ha fram dem så tidigt som möjligt och vill ha bort dem så sent som möjligt. imorgon blir det väl att fortsätta baka.. åh vad jag älskar det! imorgon blir det kanelbullar och lussekatter, sen någon gång i veckan så blir det nog mozartkulor, "snökulor", knäck och något mer med marsipan som jag nog ska ge bort lite. sen ska jag nog göra lite mat också, eftersom jag älskar att laga mat, så det blir kanske lite inlagda sillar eller något i den stilen? =) Får se hur det blir, har aldrig gjort någon speciell julmat innan iallafall. Hihi^^)


Blir man snällare av pepparkakor tror ni? ;) 


INTE MYCKET ÄNDRINGAR, JAG VET.

haha, eh, säg vad ni vill.. vet att det inte blev så mycket ändringar, men gjorde det på inte så lång tid..^^ idag var det först skola och sen hem bara. hade hemkunsskap idag, jättekul! Jag och lisa gjorde schackrutor som inte blev så lyckade men jag ska göra hemma sa läraren till mig också.. haha^^) jag har iallafall inte gjort så mycket annars. ^^




SKA GÖRA OM, IGEN!!

hade tänkt att göra om vad heter det nu igen.. haha.. designen på bloggen och headern, inte mer tror jag inte.. eller får se. haha. ni får även säga vilken som var bäst, för jag behöver lite kritik av er efter jag är klar!


WILL SMITH♥

Åh, skriver ett inlägg igen, men satt just och tittade på en massa filmer av snyggingen Will Smith. ♥ Min absoluta favoritskådespelare. ♥ Här kommer lite trailers och reflektioner på filmer som är döbra och måste ses. Fast alla filmer som han är huvudspelare i är ändå jättebra, hihi, men kan inte ta med alla, tyvärr.

Vilken är eran favoritskådespelare? ♥


Seven pounds - var ett tag sen jag såg på den men jag grät verkligen i slutet på den... Mycket bra gjord och finns inget som behöver ändras, tycker jag. Denna är grymt bra och rekommenderas! Denna handlar om när Will Smith ska hjälpa sju personer som har något problem och sedan ska han hjälpa dessa personerna, ni får tyvärr inte veta hur, för då blir det liite för mycket spoiler. OBS! Inge bra kvalle på denna videon.




Hancock - tror att det är en av de första komedien som kommit ut som är av Will smith? Kanske har jag fel, men rolig är den i alla fall. Väldigt bra gjord samtidigt och bra geografik med bra effekter. Den är verkligen jätterolig och bra, och även denna rekommenderas. Den handlar om en superhjälte som kan vara riktigt "kaxig" och dricker ganska mycket och tycker livet är misslyckat, men i slutändan blir han alltid hjälten.



I am legend - handlar om när will smith är den sista på jorden och alla har blivit till galna vampyrer. han ska försöka lista ut hur man förvandlar de tillbaks till människor och man får följa med honom på detta äventyret. Denna filmen är jättesorlig men ändå grymt bra så den får 10/10.

Ha det bra och lycka till med att titta på filmerna, för jag rekommenderar verkligen alla här.





GHOST WHISPERER OCH "SÅ LÄNGE VI BÅDA ANDAS"

sitter nu och tittar på gw, fast nu är det reklam.. haha. ska snart fortsätta läsa "så länge vi båda andas", det är den sista twilight-boken och som är grymt bra!
Till och med dem som inte ens gillar att läsa gillar nog alla dessa fyra böckerna som utkommit av Stephenie Meyer. Det är faktist de första böckerna hon har skrivit, och det märks inte alls.. ^^ Aja, har nyss kommit hem från skolan, vi hade idrott den sista lektionen, ganska jobbigt.. har även druckit massa vatten och ätit lite nu och snart ska jag rida. ♥ får se om det blir något mer bloggande idag.


♥♥♥♥♥♥♥♥
Kärlek på dessa böckerna!
♥♥♥♥♥♥♥♥


TILLBAKS EFTER HELGEN

Är nu tillbaks från myshajken, som ni nog hör på namnet så var det mys. ^^ Somnade ändå ganska tidigt, (halv1) så nu är jag inte så trött, och det är ju bra. Eftersom nu ska jag pluggapluggaplugga. Imorgon blir det SO-prov och iövermorgon så blir det MATTEprov.. :(
Myshajken lite kortfattat: Vi kom dit, vi dog, vi kom hem. Bra va? Nej nu är vi lite seriösa här. Jo, först så samlades vi vid tågstationen och åkte upp till Derome, sedan fick vi GÅ ända till scoutstugan i Attorp. Haha, ledarna sa ju fel.. ^^ Vid kvällen blev det filmer och sedan stack jag och några andra med ledarna upp till en utkiksplats på kvällen, myysmys. ^w^ aja, nu ska jag plugga vidare. vi ses =)


DAGENS HISS&DISS


 KENT - Ligger på hög nivå på min lista just nu.
 Spotify - Haha, det är verkligen bäst.
Myshajker - man får stanna uppe hur länge man vill och bara titta på film, det gillar vi starkt!
 Ghost Whisperer - alltid älskat, kommer alltid att älska, hihi. =]
 December - Då allt magiskt händer, haha. =]



 Lagg på datorer och annat skit. Har inte bra tålamod gällande sånt.
Passiv rökning. Dvs. om någon annan röker och då får jag röken i mig, som är lika farligt för den som röker.
Hår i maten - Det väääärsta man någonsin kan tänka sig, nästan..
 När en del hör en men ignorerar en, det är skit tycker jag.
 Krig - okej, detta är det värsta som finns. Dont you agree?


Lång lista hörreni. Skriver nog inte igen förens på söndag, då jag kommit hem efter myshajken. =]





ÄR MED I TÄVLING


Jag är med och tävlar om 500SEK hos Ajdins mamma. Var med och tävla du också!
=]

LÅNGSAM UPPDATERING, ÄNDÅ SAMMA JAG

Hej, hehe.

Ni får ursäkta mig får min sämsta uppdatering på länge. Dels har jag varit sjuk, och dels har jag inte vart inne på datorn så mycket eftersom jag ägnat mig åt TV lite mer och läxorna lite mer. Sedan att datorn varit upptagen är ju en annan historia. Haha. ^^) I helgen så blir det myshajk med maaaaaaaaaaaassa film och spel, och lite vandring innan man kan sätta sig i soffan halv-hela natten. Vet inte hur länge jag ska stanna uppe, eftersom jag måste fixa läxorna dagen därpå också. Hihi. Hade idag en ganska slapp dag, var ju sjuk tisdag-torsdag pga. äckelspya!!11 Det var verkligen iiinte kul. Haha. Ska snart även ändra designen ÅTER IGEN, och ingen får veta hur den ska se ut. Förutom manda då, för hon vet det redan. >.< 
Checka även ut mina hissar och dissar som kommer senare under dagen/kvällen.

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys.
Hur ska ni fira denna mysiga fredag då?


LITE FRÅGOR OM MIG =)

KONICHIWA! ^o^
   här nedan kommer lite frågor om mig då. DAGS FÖR FRÅGESTUND. Vad undrar ni om mig då? (om det inte står här nedan alltså) Aja, idag har jag iallafall först varit i skolan, sen hem, sen plugga lite på hälsaprov som är imorgon, och sedan åt jag lite thai. Om ni undrar varför jag inte skriver in mitt efternamn så är det bara för att att mitt efternamn är lite ovanligt så ni skulle nog hitta all fakta om mig och min familj då. Haha^^

Om mig:
Vad är ditt fullständiga namn? Emma Kristina *********
Vad gillar du mest? Mina vänner & familj.
Passion? CHOCOLATEEEEEEEEEEEEEE AND HORSES. ;)

Favorit -
film? Ded silence, gröna milen, eh.. tictanic, twilight, harry potter, sagan om ringen trilogin etc, etc.
musik/artist? lars winnerbäck såklart, KENT, katy perry etc.
färg? GRÖÖNT!!
video/person på yt? Tycker ju massa personer är riktigt bra, dvs: venetianprincess, goonieman86, tiffanyjoallen, MichellePhan, TiffanyAlvord, ShanedawsonTV, Meganandliz, jaaaaaaa , Savannah outen (savannah7448) och Fred. De mesta sjunger ju och så men andra är ju roliga.

FRÅGA PÅ MER, Så svarar jag!! ^^



ett fult öga. haha.



FARS DAG

Hej,

idag är det ju fars dag, så vi firade honom genom att vi först väckte pappa, sen gav vi presenterna. =) Av mig så fick han en jättegod mintkola och ett kort till det. sedan så spelade vi twister, ni vet där man ska röra på händerna och fötterna på en liten plastsak, och tillslut ramlar man. Jag och alice spelade då, hon gav upp lite och satte sig hela tiden ner. >.< Sitter just nu och pumpar KENT's nya skiva "Röd" på Spotify. Vi fick även skivan hemskickad i fredags eller nåt tror jag. Den är grymt bra ju. ^^)

Aja, hur har ni firat eran fader då?
;) 

 
Kent - Röd

 
KENT (L)



Grattis Pappa!! (Till vänster de som är tröga) =D
You're the one and only and the best!! Haha^^)



KENT 21 MARS I GÖTEBORG!

ååh, jag och astrid(en kompis från göteborg) har fixat biljetter till KENT i göteborg den 21 mars. Längtar såååå mycket! Haha. ^^ Långt kvar, mjo, jag vet. Ska sova över hos henne. Kommer till henne vid fredag eftermiddag. Då kanske det blir stan eller något, sedan på lördagen så blir det nog Universeum, eftersom vi har gratis kort ett helt år där sen vi gick på teknikkursen. Det var där som vi träffades första gången. ^^ Vi ska nog träffas igen någon helg detta året, eller på jullovet. Och på söndag blir det då KENT på söndagkvällen och på dagen gör vi nog något annat. Hon bor mitt i city, så det kommer bli skitkul. Så ska ta ledigt lite på måndagen eftersom jag åker hem på måndagen. Så blir borta 3nätter i Göteborg själv. Får åka tåg upp där och möta upp henne. Pappa sa att KENT har massa laser och sånt där på sina konserter, så det kommer nog bli grymt coolt/kul! ^^ Fick ju inte gå förra gången då pappa och johanna gick för jag var för liten då, haha. Akta er, för snart kommer vi!! ^^

Här kommer "KENT - Töntarna":
Älskar videon på denna, det är bara en massa handikappade i videon.
Det gillar vi, right?






Astrid =)

Vad tycker ni om KENT, hiss eller diss?
Jag tycker ett extremt hiss.


HITTAT UPPLADDNINGSSLADDEN TILL KAMERAN!!

yo^^

hittade uppladdningssladden till kameran igår! Är just nu på laptopen så kan inte lägga in de nu.. XP Men kanske senare ikväll eller imorgon. Just nu sitter jag och pluggar till spanskan. ^^ Sitter även vid msn, men ska snart logga ut för att få lite lugn och ro istället. Jag kan liksom inte plugga vid datorn. Här kommer en liten bit av min och amandas msn-konversation.. ^^



eh, får nog göra en ny bild av den hela, haha, ska zooma in på paint så får ni se ;)






Nä, nu ska jag fortsätta plugga & stänga av datorn. Hejdå^^


HALLOWEEN

Hej,

idag har jag varit först i skolan, skippade idrotten eftersom jag skulle till tandläkare. De sa att nu ska jag dra ut 3 tänder istället för 6(?!).. Snacka om jobbigt, och sedan ändrar de tandläkare hela tiden. Jag har varit i halmstad, göteborg, sjukhuset i varberg och folktandvården. Tandläkarna frågar liksom mig vilka tänder jag dragit ut när jag har varit nedsövd/fått gas.. Och jag vet la inte vad de gör i min mun när jag svävar på himmeln? Haha.. Nä, nu ska jag plugga lite, och sedan blir det att rida. =) Det blir hoppning idag, och jag har "Mona" som häst, medans mamma ska åka på möte och lämna mig där. Aja, hoppas ni har haft en jättebra halloween/höstlov, för det hade jag iallafall. Det blir skräckfilmer nästan varje kväll på tv400 osv, skitkul!!

Hur firade ni halloween, och vad klädde ni ut er till?







RSS 2.0