.

hejj,
 
sitter med manda & gör no-motherfucker.. nu ska vi snart sluta. .. snart är det sommaaaaaaaaaaaaaarlov.
skriver mer ikväll tror jag, 

                  HHHHHHHHHHHHEJS.

hejhej,

hej,

ska försöka bli lite mer aktiv.. i alla fall så var jag med Johanna igår ;DD Vi gjorde inte så mke. ;dd
Aja, idag har jag precis haft spanska. Tittade på någon urtråkig film. ._. Somnade nästan. ´Snart blire SO&Matte, sen blire
NO&Målpass efter maten. Imorgon blir det friidrott. Hatahatahata. Aja, Måste gå nu

Tjingeling.

Stan

Hej

Idag var det först skolan, gick seeegt som vanligt.. Sedan var det stan, köpte ett vitt linne&rosalinne med en blomma på, det var ett ganska luftigt linne, jag gillar't. sen gick man till coffeehouse, köpte varmchoklad&chokladboll.
sen cyklade jag hem, hoppade lite studsmatta och hängde lite i hängmattan som nu kommit upp..
 Orkar faktist inte äta något.. Fast jag egentligen lagt undan mat. Menmen.. Ska nog sticka och ta lite i alla fall..

Vi hörs.

Bild från McDonald's.. xP 



Hej igen ;)

Hej!

Idag har det varit en slapp dag i skolan.. xP Har inte gjort så mycket.. Efter skolan så tog jag lite glass och lite oboy och satte mig vid soffan och tittade på Smallville. x) Mysigt. Sedan vann ju även Norge, som man hejade på i lördags. ;)
Jaja, ska inte göra så mycket idag.. -.-' Ingen vill ju göra något, så..
Men, ska nog ta och spela lite sims nu.. xP

Vi hörs :)

Hm..

Hej igen,

är i skolan  just nu och ska snart ha SO. URTRÅKIGT. Även SO-prov imorgon. Ännu tråkigare. Sen blir det matteprov på fredag, ÄNNU TRÅKIGARE. Jaja, igår gjorde jag väl inte så mycket.. Somnade som vanligt i soffan efter jag tittat på TV. Sedan gjorde jag lite potatisplättar och pannkakor. Det tog ungefär.. 2 timmar! HAHA XD
Det var gott i alla fall, det tar lite tid för mig ibland att göra mat. Sen är det väl bara att åka hem och plugga inför proven då.

Vi hörs. ((:


HEJ

Idag har Manda sovit över hos mig. Igår var det cykelfest och jag höll på att dö av uttråkning så jag dansade lite runt. HAAHA.  Någon fransk ful film med en operasångerska som man inte fattade någonting av. Vi hade alltså lånat ett hus av grannen under tiden som mina föräldrar hade jätteroligt i vårat hus och fikade och hade trevligt. Tillslut så fick vi komma hem, då tittade jag och manda på sevenpounds. Den rekommenderas, säger jag bara. Råkade visst somna i soffan IGEN och sen var filmen slut. Då fixade jag en s.k. säng till manda med massa täcken på golvet. Det blev så bra! Sen gick vi och tittade på sagan om ringen. Eller lite i alla fall.. för mormor som hade passat lillsyrran hela tiden kom upp och sa; NU ÄR DEN SNART HALV2, NU FÅR NI LÄGGA ER. Mjo, vi gick och la oss tillslut. Sedan vaknade jag flera gånger under natten, störande..
Dagen efter så spelade vi thesims2, thesims3 kommer ut 4juni. Längtar! Jaja, så spelade Manda lite, sen bestämde vi oss att vi kunde åka till mcdonald's, Ö&B & Rusta.. Så då stack vi dit. Pappa sade åt oss att åka en lååååååååååång omväg kan jag tala om för er.. Sedan stack vi hem stanvägen istället för strandpromenaden. Hoppas ni också haft en trevlig dag.

Tjingeling! =D
P.S. Bildsaken laggar sönder, så ni får nöja er med text istället...


tjenamors

tjenaigen :o

Jag har inte gjort så mycket idag, först skola, sen hem och titta på topmodel5, somnade i soffan och sedan åt jag.
Aja, hoppas ni får njuta av inläggen som ni kanske kommer att läsa?...


Hej.

Jag heter Emma, och har skapat en ny blogg. Hoppas ni får njuta av det som kommer.

Vi hörs.

.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0